NEED HELP?

STØT OS

STØT FRIVILLIGHUSET

Vi mangler penge til huslejen!

Du kan gøre en forskel for Frivillighuset mange brugere ved at give et bidrag nu.

Hjœlp os med at integrere de mennesker der har fået lov til at blive her i danmark!

Vi vil gerne have at de bliver en del af vores samfund og kan bidrage!


Om Frivillighuset

Frivillighuset er et sted, hvor flygtninge og andre borgere med udenlandsk baggrund kommer for at få hjœlp, et netvœrk, venskab og rådgivning. Aktiviteterne er styret af brugernes behov og fokuserer på netværk, sprog og rådgivning.

Hvad vi laver i Frivillighuset

I frivillighuset oplever vi et stigende behov for juridisk hjælp, hjælp til at udfylde ansøgningsskemaer til familiesammenføring og hjælp til at forstå breve fra myndigheder.

Mange kommer for at få hjælp til lektier, sprogtræning og jobsøgning. Der er også mulighed for sociale aktiviteter som at mødes over en kop kaffe, læse avis på dansk, deltage i kvindeaftner, mandecafé, cykelkurser osv.

Frivillighuset har åbent hverdage og tilbyder aktiviteter i weekender – der kommer cirka 50 til 65 brugere i Frivillighuset dagligt.

”Jeg er meget glad for Netværksgruppen fordi jeg har lært meget i den tid jeg er kommet. Fx har jeg lært mere dansk og lært mere om det danske samfund”

(Bruger af Netværksgruppen).

Effekten af de mellemmenneskelige møder og de konkrete aktiviteter er øget sammenhængskraft i byen, øget social mobilitet og lige mulighed for aktiv deltagelse i det danske samfund.

Hvad vi kan tilbyde din virksomhed

”Gode frivillige mennesker med stor lyst til at hjælpe indvandrere og flygtninge til at integrere sig i det danske samfund”

(Bruger af Netværksgruppen)

Vi har digitale stempler, som du kan sœtte på din virksomheds hjemmeside, i nyhedsbreve og lignende. Der er også mulighed for bannerplads foran Frivillighuset lige ved Nørreport St., og for at der kan ligge flyers og andet materiale om jeres virksomhed i huset.